KWELL

Nu har jag och resten av Myckles damlag jobbat ihjäl oss som städerskor på Myckles nya kansli. Jättefint hus måste jag säga, och vi kommer få våra namn på krokarna, respekt!

Jag har lite ångest över att  vi har så pass mycket skolarbete kvar när vi ändå har så lite tid att strö ut våra arbetsuppgifter på. Historiaprovet som vi skriver på tisdag känns som en katastrof. Engleska uppgift som ska vara både muntlig och skriftlig ligger på min användare på skolan och bara väntar på att bli klar. Jag måste nog, trots att jag är ledig, cykla bort till atorp imorgon för att få hem dessa betydelsefulla filer. Så fast vi inte har några lektioner imorgon så blir det ingen rast och absolut ingen ro. Läxa läxa läxa läxa. JAg kan då glädjas åt att jag har möjlighet att sitta ute på en filt och göra mina läxor klädd i bikini istället för att sitta inne vid en skolbänk. Alltid finns det nåt positivt!

Jag tycker att Du ska komma på någon av vårkonserterna (föreställning av klasserna från 1,2 och 3 musik i anderstorpsaulan!) vi har, antingen på tisdag eller onsdag.
Biljetter finns gratis att hämta ut på Bokia!
Jag lovar att de är värt det! kanske

Jag är riktigt hungrig.
skulle sitta fint med en macka i magen, för just nu ekar det där nere..


Jag diggar Kirsten. Synd att man inte var blond


LATER

Som i Portugal?

Jag bara antar att det inte finns en människa i Skellefteå som missat det fina vädrat idag? Nä, jag tänkte väl det.
Jag och Anny har legat ute och solat i några timmar, jag måste ju faktiskt träna upp mitt pigment att skydda sig från solen liksom. Jag var dock lite osmart och smörjde inte in mig. Farligt farligt. Jag är RÖD på armarna, hoppas det tonar ner sig snabbt!

Mamma fick Eurovisionskivan av mig och Anny nu idag. Jag diggar en del av låtarna riktigt mycket, härliga sommarrytmer. Ska lägga in en del på iPoden innan jag drar iväg till nånstans där det idag var 32 grader i skuggan. Här låg vi ändå på 29. Sverige kommer ikapp!

Åh...snart är det dax för klippning...HUR HUR HUR ska jag göra?

Imorgon ska jag och pappa gå handledarutbildningen för att jag ska få komma ut på vägarna och drivea! SE UPP


Insekterna gillade mina ben under midsommardagen för två år sedan.
Insektrikt i stugan minsann!

Later

på gång!



Nu ska jag ut i solen och sen över till Larsson!

Ut med er!

På tal om:

På tal om att jag nyss provsmakade mina nyss inköpta jordgubbar från Portugal (vilket sammanträffande!), som för övrigt smakade riktigt bra, så kommer här någon bild på min tårta som jag kokade ihop när jag fyllde år. Den innehöll just jordgubbar!



Från något gott till något skrämmande..

På tal om att det ramlade ner en fet spindel ur mitt hår idag (jag var halvdöd), så kommer här någon bild när jag träffade på en spindel som kom rusande över golvet på toan för ett tag sen:



och på tal om att jag en dag efter träningen klättrade upp på taket och tog kort, så kommer därför de korten:



Idag har jag och John åter igen stått och haft mungiporna upp i taket när vi stod där och delade ut våra Prylbiblar (TM(Teknikmagasinet)-s prylkatalog). Det var jobbigt, det var lagom svalt, det var värt pengarna men det var väldigt jobbigt. Som tur är så överlever men det mesta, inget undantag den här gången.

Ikväll ska jag och alla dudes hem till min käre granne Matilda för att kasta lite kubb och spela med andra ord, den vanliga visan helt enkelt. Jag gillar den visan!

Ha de najs
Adjö 

Tssss



långt eller kort
långt eller kort
långt eller kort
Jag klipper mig
om en vecka

gosh

Bilder från Nordanå



hallå där ute!

Det börjar närma sig 5 dagar sen jag skrev här sist, det var ju kasst.
Därför så bryter jag "vara lat och orkar inte skriva"-trenden här och nu.

Jag har vart på skolan idag och skrivit prov och skrivit roliga resedagböcker på engelskan.
Dagen fortsatte på stan där jag köpte ett par sommarsandaler och en klänning, men klänningen känns aningen konstig men jag tror det enda jag behöver göra är att sy upp axelbanden en halv cm så löser det sig. Jobbigt att saker kostar, men nu ska INGET mer inhandlas innan jag åker iväg till portugal. Den som spar den har, som sagt.

Jag ska klippa mig hos en dyr frissör (jag kallar henne dyr eftersom jag är van att klippa mig hos Jesper, som har slutat, som är en hundring billigare) och tanken är att jag bara ska klippa topparna i jakten på mitt långa hår. Grejen är den att det känns väldigt ovärt att gå och klippa sig för 400 kr när det knappt märks efteråt. Min tanke är därför att ändå kanske klippa lite annars, fast nä, jag vet inte...den där jobbiga mellanlängden..den är inte speciellt kul att leva med. Kort/långt, hade vart underbart i fall man kunde klippa sig långt, för man kan ju alltid klippa sig kort. Knepigt de där...Någon som har ett litet råd om hur jag bör göra?





Syns dåligt på båda bilderna..
men på den ena är der iaf längre
och krull, på den andra är det rakt
och platt. Jag har för mig att jag
var nyklippt på bilden till höger.
yupp.

Åh..jag vill ha lagom kort och en frissyr
fast samtidigt långt så jag kan trixa med håret!

galet
bye!

Så det blev nåt till slut

Jag trodde att mi kväll skulle bestå av TV, familj och lite ensamhet, men icket! Vi blev ett helt gäng hemma hos mig som såg hemska scener ur Robinson, spelade kubb, drog ett parti "pumpen" och spelade upp charader för varandra. Det var riktigt ul och bättre än en ensam kväll skulle jag tycka.


En John, en syster och en pappa. Dax att ta sig ut i naturen och skapa lite fler pappersbilder snart.
Synd att det ska kosta så mycket..


Det har varit en lång helg och nu återstår endast en dag.
Om 4 minuter har jag påbörjat den dagen.
Under söndagen ska jag:
  • Äta mycket frukost
  • Plugga NK, MÅSTE
  • Läsa klart Twilightboken!
  • Äta lunch
  • Dömma pojkar födda -00, söta 9-åringar..mums! nej jag är inte sån, jag lovar.
  • Äta middag
  • Plugga mer NK
  • Spela match på Norrvalla kl:19:00 mot SSK med vårat F19-lag.Yeey (Jag kommer möta Ewe i min klass ju!)
  • Plugga ännu mer NK och se till att pianoläxan har satt sig i fingerspetsarna
Nu ska jag se om FC har något nytt att erbjuda och eftersom att jag befinner mig i en speciellt känslig vecka för tjejor så längtar jag just nu fruktansvärt jättemycket efter John. Jag lugnar mig nog på ett tag.

Kom och bilda publik på matchen imorgon?

Laater!

Tänkte bara berätta att...

Jag har fått sommarjobb på kyrkholmen!!!
Kom och köp, kom och köp!
27/7-16/8 (Period 3)



Sen har jag vart på stan idag och jobbat på Teknikmagasinet tillsammans med John. Vi har stått i tre timmar (john stod en timme exrta) och delat ut de nya "prylbibel"katalogerna. Jobbit för kroppen men skönt för kassan! Lite kul är det att jag får mer betalt än John för att jag är 17 och han bara 16. Snart är det middag på g sen bär det av till den blonde pojken för att sedan följas till bion och se Änglar och demoner. Jag har höga förväntningar!

Later aligator!

En lång helg

Idag kl.12:00 var det dags för träning borta på gräset i Myckle, det regnade och det var hur skönt som helst. JAg måste erkänna att jag just åt en godis....har ångest, jag hade ju lovat mig själv att ha godislöfte till sommarlovet men så kom jag tvärt in på tanken, ääh oj så onödigt jag äter ju ändå bara godis på helgerna - jag tar en sån där sur röd flaska ur godisskålen. Det skulle jag inte ha gjort! Jag får börja om, från och med NU. Nej. Från och med lördag, för imorgon ska jag och John på bio och då vill man ju ha nåt litet ändå. Så, från lördag till skolanslutningen, det blir drygt två veckor. Perfekt.


Godis när det är som bäst!

Då fick jag de sagt också.

Ikväll ska jag besöka Evelina i min klass (hon bor ända bort vid flygplatsen! nästan bredvid min stuga..oh yeah). Jag, hon och Marta ska ta oss ett dopp i deras jacuzzi är tanken. Jag hoppas  nästan på regn, då kommer vattnet upplevas som ännu varmare. He kommer bli fun!

Vänta, nu gör jag om godislöftet.
Lördag (23/5) till Söndag (21/6), dagen innan jag åker utomlands!
Smart drag av mig där.
Tills dess ska jag äta saker som finns hemma. Vi har väll ett dussin hallonpåsar i frysen som kan få landa i min mage. Ska inte handla upp en krona  före resan!


Marta och Evelina slukar snaskbordet

vi hörs och syns, kanske
Ha det bra Hanna som drar till turkiet imorgon!

Adios!

Förresten var det himla mysigt med disneykväll hos Lisa igår!
Jag fick se min efterlängtade förebild Pocahontas
Fint
Jag kunde alla repliker, fortfarande!

Vad sägs?

Här är en hel bunt med headrar som jag knåpat ihop senaste timman.
Nån som skulle passa in här?
Det finns flera versioner av de flesta. Klicka upp bilderna så får du se dom i ett större format.
Säg vad du tycker!
..eller ska jag ha kvar det som det ser ut?

1.  2.  3.

4.  5.  6.

7.  8.

Släng in en siffra på din favorit vettja?
Later aligator

Kwell

Här sitter jag i shorts och t-shirt. Gissa varför?..det finns nog inget svar, eller jo, jag tyckte att det skulle vara svalkande eftersom att jag duschade varmt. Där har ni det.

Min hemska gör-ont-när-man-kissar period har tack och lov gått över. Allt jag har att klaga på nu är bara att jag har ont i huvudet, antagligen för att jag har sprungit på toan så mycket idag. Jag går därför nu och fyller en flaska så blir jag av med det.

Termins gick ganska bra, förutom att jag blandade ihop massa textrader och att min röst höll på att vibrera sönder av nervositet. Sånt här bör man göra oftare, i alla fall för sånna som jag som knappt klarar av att sjunga inför en grupp männsikor, det är ju egentligen det som min linje handlar om, så det är bara att öva öva öva. Ska ju ändå hålla på med detta i två år till, så nån gång kommer jag säkert att vara en lugnt och avslappnad tjej på scenen, vänta bara!

Jag sprang in på stan tvärt för att köpa lite mer underkläder till resan och bara allmänt också såklart. På åhlens hade dom rea på någon slags bad/strandväska som tidigare kostat 150 kr som jag fick för 49. Den var gul (favoritfärg!) och plastig och var för mig värd 49 kr, så den  fick följa med hem.

Nu när jag inte har så mycket annat att göra så ska jag se om jag får till ett nytt utseende på bloggen här.
Nog gillar jag det jag har nu, men är det inte roligt att göra om så säg? Men först vatten! sen är jag på gång.



otrevligheter

I morse steg jag upp efter många många timmars sömn (hade ont i huvudet så det vart en härligt tidig kväll), tog en dusch gick på toa, gick på toa, gick på toa, jag var konstant kissnödig. Härligt, urinvägsinfektion = inget nationella idag för mig. Hoppas att jag kan göra det under eftermiddan idag, det börjar nämligen avta  nu, vilket är BRA så jag inte missar termins i år igen! (Termins = uppspelning/uppsjungning av sitt förstainstrument för musiklärarna på skolan). Så nu håller jag på och tokdricker vatten för att rena min kropp från dessa infektioner. De är inte å leka med, jobbigt jobbigt.


coolcat

hoppas ni andra där ute mår mycket bättre!
På återseende!

Lagligt och bra, men ack så dyrt


Där har ni de tre låtarna jag köpte på iTunestore igår. 9kr styck fick jag betala, var det värt det? tja, kanske inte, men det kändes bra iaf! Islands låt är ju rätt fin och Norges låt blir man ju glad av. Turkiets låt kommer sitta fint när jag sitter på flyget på väg mot varmare breddgrader!

Alla pengar har vi fixat idag, 13 000 var jag tvungen att plocka ut. Jag hoppas det kommer vara värt det och jag tror inget annat! Blir det över pengar så är det bara att sätta in dom på fonderna igen. Busenkelt.



Snart drar träningen igång och sen ska jag sova tidigt. Det är ju trots allt mattenationella imorgon och termins. Spännande!

Nu ska jag leta reda på Rubiks Kub
Later aligator

Bilförare om ett år

Kul att Norge vann! Jag hade lätt velat vara norsk medborgare igår kväll. Vinsten innebär ju att Norge står för hela finalen nästa år, nästa år har jag förhoppningsvis körkort, nästa år ska jag sitta bakom ratten och ta Marta, Emmy, Evelina och Amanda ner till Oslos förorter och ännu längre. Det kommer bli ett äventyr som heter duga! Vi måste skaffa en GPS...



IDAG:
1.Duscha lite snabbt
2.Äta lunch
3.Stå i målet mot Morön på guldvallen med 93'orna
4.Packa väska
5.Middag hos pappa
6.Leta igenom syrrans garderob på jakt efter sommarkläder!

På måndag har vi 2000 m.
Inte speciellt jättekul inte.

Adios!

Kallt och blåsigt ute med varmt i badtunnan

Hela dagen fram till nu har jag strosat runt på stan på jakt efter solglasögon och lite annat till utlandsresan/sommaren. Måste tänka på att spara så mycket pengar som möjligt till lovet eftersom att studiebidraget inte rullar inte som det brukar. Har bara snabbt påbörjat en liten packlista för att få lite överseende över vad jag ska ha med mig, då inser jag att det är ju rätt mycket.

Jag hittade ett par solglasögon på Kicks, 199 kr, lite onödigt dyrt kanske..men jag trivs i dom! -har hittat ett par hörlurar här hemma som kommer vara sköna att ha på flyget/bilen under resan. På Indiska har dom en massa fina saker just nu. Prövade en himla massa klänningar och det fanns två som var riktigt fina. Jag tror jag kommer satsa på en av dom, den billigare (såklrt), för att spara pengar, 199 kr kostade den också, precis som glasögonen. Jag kommer nog låna en hel del kläder av Anny, både miljövänligt och ekonomiskt ;) He blir bra!

Snart, om en timme, ska jag och några andra tjejer från klassen bila iväg till Emmy Bjurman för att ta ett dopp i hennes badtunna och därefter se melodifestivalen. Jag har längtat hela veckan efter det! Jag diggar Malenas (?) låt. Det kommer bli en bra avslutning på dagen! Premiär för årets första utedopp.



Later aligatorer

Så var det de där med att uppdatera också ja...

Så här blir det när man fyller år en gång om året och då man har annat för sig, man skriver itne lika mycket på bloggen sin. Jag har ju som jag sagt fyllt år och jag måste säga att jag har fått en massa jättefina presenter som jag bland annat kommer ha nytta av när vi åker till Portugal om 32 dagar(!!), nyss var det ju 49! Tiden bara kutar iväg.

Vissa kanske kan tycka att det skulle vara en aning intressant att veta vad jag fått öppna för nåt, så jag fixar en lista här nedanför så blir det gjort. Eller näää, jag vet, jag lägger in bilder på allt istället! Allt kanske inte kommer stämma i färg och form, men själva prylen är densamma.
Google är bra att ha:



Plus lite annat smått och gott. Jättegott med tårta var det!
Tack alla som skickade ett grattissms till mig under dagen, jag hade och har fortfarande inte en krona kvar på kontantkortet så jag kunde tyvärr inte tacka. Så jag säger tack nu i stället, Tack tack! :D

Nu håller jag på att plocka ihop lite kläder att använda under resten av veckan hos mamma. Träning väntar också, men det är en bit bort. Ska nog kila förbi stan tvärt efter skolan imorgon så jag kan kolla vad skellefteå har för solglasögon att erbjuda. Hittar jag inte några så har jag några att välja på. Dom jag helst vill ha är slutsålda, men det finns ju rätt många andra ändå. Bland annat de här två: gul är ju min favoritfärg och det skulle sitta fint med ett par färgglada under sommaren, speciellt bland turkost vatten ;)

Ha de!
bye bye

Snart...

är jag 17 år!
Bara ett år kvar tills jag kan sitta där själv i en bil och åka vars jag vill. Tänk!



och jag menar det verkligen när jag säger att det är lite tid kvar i skolan nu.
Håll ut och satsa all den sista energin på att fixa till kursbetygen, då kommer sommarlovet kännas extra bra!
Vad var det jag räknade till? 23-26 skoldagar kvar, nånting sånt.
Utlandsresa + förhoppningsvis ett sommarjobb + Carlings + mycket bad!
Det kommer nog bli en bra sommar.

Imorgon...!
Hejs! :)

Vad händer imorgon?

tja, vad händer imorgon mån tro?
en viss Astrid fyller 17 år 07:20 på morgonen!!
Känns det som om jag blir äldre imorgon? nje
man blir ju faktiskt äldre för varje dag som går.
Men tårta ska ju bli gott iaf!

Jag har suttit och funderat på vad som ska köpas till utlandsresan
En av sakerna är snorkel och sånt där.
Ska bli spännande att få se lite firrar i blått vatten här framöver.

Så imorgon kan ni passa på att säga Grattis om ni stöter på den här tjejen:



Vi hörs och syns!
Dessutom ska jag köpa dom här
Gult är allt annat än fult!

Just de ja!
Emma, Lisa, Lenman, Matilda och Josse:
Middag + tårta hos mig på Tisdag pga träning på måndag.
Jag säger till sen om det blir hos mamma/pappa.
synes!

Långa som korta

Denna morgon var speciell, seriepremiären var nära. Med bil tog vi oss till robertfors för att möta de oberäkneliga Klintarna. Våran äldsta a-lagsspelare är född -89, Klintarnas äldsta vann i åldersrekord med 15 år! Deras äldsta spelare var alltså född 1974, härliga 35 år och hennes lagkamrater höll sig alla runt den tidsåldern förutom någon enstaka som kom till världen -91. Men jag säger då det mina vänner, ålder behöver inte ha något med spelet att göra. Vi tog hem segern med 0-3. Yippi!



Helt klart bättre förr! Harald Harald Harald Harald!

Nu ska jag dra mig omking här hemma ett tag till och sen bär det av hem till John.
Vi och hans dudes ska leva oss in i robinson, som för övrig inte borde få kallas Robinson, för hade det varit Robinson på riktigt så hade programmet gått på SVT, kallats Expedition Robinsin, programledaren skulle vara Harald Treutiger eller Anders Lundin, alla deltagarna skulle få bo på en bra strand redan från början och hela konceptet skulle kretsa kring överlevnad, pristävlingar och laganda, det skulle inte bara fokuseras på pakter.För det sista så skulle det få heta Robinson i fall det var deltagare från olika delar av Sverige, inte bara 20-åringar från Stockholm och Göteborg! Skräp, men det är ju ganska kul ändå..

Kul att se en fredagkväll

Berg flyttar in!
Man blir som så glad
Mer säger jag inte


Att må bra


Dagen börjar med försovning

Jag kände mig ovanligt utvilad där jag låg och sov så gott tätt intill johnneponne. Den här ovanligt sköna känslan gjorde mig en aning orolig, kan det vara så att jag ligger här och försover mig? Sant! klockan var 08:10 när jag slängde en blick på väckarklockan. Bra start på dagen. Tur att John är en snäll kille som fixade frukost som han dessutom tvingade i mig medans jag tog en snabbdusch. Han kan vara bra att ha ibland!

Mina bilder från Bjuröklubb hämtade jag ut igår.
Vart riktigt bra! Det märks att kameran gör sig bäst utomhus.
Här kommer lite bildvimmel!

förresten...RÖSTA RÖSTA RÖSTA
Om några dagar får vi se resultatet!




Skoldagen gick ovanligt sakta och jag fick ett plötsligt rus av att kolla på bilder från portugal. Har inte hunnit göra det ännu, men eftersom att jag tänkte hålla mig hemma ikväll, så finns det en massa tid till bilder! Ska försöka klictra in lite bilder i fotoalbumet också. (Varför stavas inte också såhär: ochså? det borde ju vara så, eller så bör man skriva ock, eller kanske ockh...vem var träskallen som gjorde ck till ch? bara en liten fundersam grej)







Nä, nu ska jag ta tag i pianoläxorna!
Adios

Jag tror jag kommer trivas

Odla mera!

Igår kom mina efterbeställda digitala foton i brevlådan och bilderna vart riktigt bra! Imorgon får jag dessutom hämta bilderna från den framkallda filmrullen som togs upp i Bjuröklubb i söndags. Blir spännande att se resultatet!

Hela denna regniga dag så har jag och resten av Es1a besökt Dags gård i Medle. Dag är en ekologisk bonde och har länge odlat osv helt utan traktor eller nånting, allt med hjälp av hästar. Nu använder han traktor som går på Diesel, han är ju inte lika ung och spänstig nu ;P JAg tycker iaf att ALLA ska få lyssna på honom och lära sig allt han kan. Som Dag säger så måste alla börja odla, iaf kanske potatis, gurka osv hemma, för att männskilgheten ska överleva. Han har alltid så rätt i det han säger. Åh hem till Dag Lernstad i medle och inspireras säger jag bara!! Pax odla morötter och jordgubber i sommar.
Jag fick hålla i 2 lamm idag, en somnade nästan i min famn, goosiga små liv.




Nu väntar middag, träning och party party hos tandställningslösa Lisa!

Adios

Hur kan det komma sig?

Kikade just in på min statistik här på bloggen och jag fick gladeligen skåda 31 besökare! Nu för tiden här på den nya bloggen så ligger jag vanligtvis på 17 styckna, så det var ju nästan dubblet så många igår! Hur hur hur? Var det hela fotbollslaget som råkade höra när jag nämde xylofonens namn? Tja, något måste det ha vart iaf. Undra hur läng det dröjer till mina kära 50 läsare vill komma hit till min nya bloggomgång. Astridhedman verkade vara ett betydligt bättre bloggnamn..

Nog om detta.
Strax ska jag till POLISEN!
Vad har flickan råkat ut för nu då? tänker kanske ni..
Jag ska skaffa pass! så enkelt var det.
Ska till och med registrera mitt fingeravtryck.
Bäst att jag börjar använda gummihandskar på mina brottsplatser..

En bild från mig till er alla!



PS: LISA DRAR UT RÄLSEN IMORGON!
party party

Bjuröklubb en söndag



Vi hittade stenar och kastade stenar


Pappa instruerade makroläget på teleobjektivet


Vi vandrade upp till fyren


Flaggor fanns det många av


Jag klättrade som vanligt upp i klätterträdet och gav en tumme upp.


Pappas systemkamera på full rulle.


John spanar in nåt. En radiostyrd Ubåt?


Vi kommer ju ganska kul 22 juni - 9 juli

Sen såhär i slutet av inlägget så kommer några fler bilder som har blivit förvandlade:


Jag gillar den sista bilden bäst!

Lek med Photoshop




yeah

Soligt enligt YR.NO, stämmer bra

Vilken dag!
Steg upp tidigt och duschade och sedan bar det av till Bjuröklubb med allihopa.
Jag och John vågade oss in i den hemska jordkällaren där det låg ruttna barnskellett.
Det togs många bilder, både digitalt och filmrulle.
Ska framkalla rullen imorgon!

Strax har jag duschat klart, för jag tänker gå direkt när jag skrivit klart och då ska jag bege mig hem till John för att sova och vara. Kanske att jag hinner med en omgång kubb innan. Är kubb typiskt svenskt?

Lägger in några bilder hos Eklunds, kameran råkade nämligen följa med i Johnnes jackficka..



Så mycket roligare med bilderna i handen!

LATER

Laleh - Storebror ,mm Laleh

Idag har det varit allt från väldigt varmt till fruktsallad till studsmattelekar.
Jag känner smärtor i nacken, det måste vara nåt med hoppandet. For sure.

Jag har satt in alla (de bra) bilderna i mitt fotoalbum idag.
Jag har lånat annys gamla kassaskåp där jag har påbörjan en sparkassa till fickpengar som ska användas i Portugal.
Jag har varit ute jättemycket.
Jag har spelat match 08:00.
Jag har åkt bak på Lisas moppe.
Jag har hittat klistermärksalbumet som jag förvisso tror tillhör min syster.




Fina minnen som ploppar upp!

Imorgon ska jag, John, pappa, Britt, Anny, Emil och kanske Petra och Jonas med till Bjuröklubb.
Jag bara antar att jag har nämt Bjuröklubb ett 20tal gånger genom alla mina bloggår..
men jag älskar ju stället! Det kommer hur som haver bli riktigt mysigt.


Jag går och sover.
Like bra.
Adios!

Valborgs och den varma fredagen i bilder

Allt började hos Lisa
Grillat
gott


Lenman hade kokat ihop en riktig skönhet! (eller var den av plast?)

Jag tog mig själv och cykeln vidare till Anderstorps kanter och kurvor..


Hajkbananer = Banan med skal + maraboubitar inproppade under skalet + eld + ugnsfolie

Fr.v. John, full granne, VivvuzViktor och Nicklas93. Alla fyra väldigt suddiga

En glad

Två glada!


Vem är han?

Johns rätta jag. Rödhårig med lockar.



Soliga Fredag!
Jag hoppas solen vill pressa på imorgon med.

Idag: Ätit frukost med mysjohn utomhus! , dömt fem matcher = 500 kr, kollat på våran match.
Jag är lite lätt lless på fotboll efter alla dessa matcher idag.
Men imorgon har vi match 08:00, bara att hämta nya krafter!


Matchen slutade 2-1 till Morön som bytte ut i princip hela laget efter halva matchen, löjligt..
Riktigt bra match var det iaf!

Adios!
Nu ska sängen byta kläder och sen ska jag lägga mig där. Skönt.

RSS 2.0