Lissabon - ont i fötterna

Hola! Jag och John ligger just nu inne på vårt hotellrum (vårt pyttelilla rum som har en duschkabin i ena hörnet)och tar igen oss efter dagens äventyr. Fast det bara är 24-25 grader ute så är det riktigt varmt. Jag hade inte kunnat ana hur fuktig och tung luften är! Fuktligheter gör att 24 grader här i lissabon känns betydligt varmare än 24 grader i Sverige. Natten till idag var för min del en riktig plåga. Jag spydde 3 gånger i rummet vårat och var 5 gånger på toan. Orsaker: framför allt, inte vart på toa på 3 dagar , åksjuka( det var skumpigt på väg hit), ovanlig luft och väldigt överhungrig. Så jag har inte sovigt mycket, möjligtvis 4 timmar. Konstigt nog så känner jag mig hyffsat pigg och jag bara antar att det är solens förtjänst. Vad vi gjort hittills idag : Spytt, ätit frukost, prommenerat säkert runt en mil om inte dubbelt, besökt en riddarborg från 1500-talet(det var häftigt!), spanat in stan, ätit lunch, kommunicerat med någon slags engelsk-spansk-fransk-kroppsprakerska. Om ca en timme ska vi ta oss in till stan och äta på en flott restaurange. Synd att man har så dålig aptit såhär efter magproblem och en stor dos med sol. Fast än det var mestadels molnigt idag så känner man av solen.

Stockholm - quality hotel

Tjenare alla skelleftebor! Jag sitter har på johns sang och mar prima ballerina. Flygturen hit var ett riktigt äventyr , iaf för mig som inte flyger allt för ofta. Det är första gången på 5 är som jag sover en natt på hotell och det ska bli så skönt att få ligga i de silkeslena lakanen. Imorgon runt tre lyfter planet till tyskland där vi mellanlandar. Tänk , jag kommer befinna mig i portugal imorgon vid den har tiden! Mycket sjukt. Hotellet är för övrigt riktigt lyxigt och själva hotellet ligger i anslutning till ett köpcentrum. Vi ska se om inte john får sig ett par snygga brillor har Ifrån. Nu ska jag börja lägga mig och skriva om dagen i min resedagbok som jag ska försöka använda flitigt. Skrev detta på min iPod så det blev lite strul med vissa ord... Hoppas alla har det bra! Och kul med kommentarerna förresten . Adjoss! Alla hälsar

Avfärd

Hallå där alla xylofonläsare! Så här ligger det till, om ca 2 timmar reser vi och det kommer bli riktigt härligt. JAg komer försöka komma in här och skriva lite när jag har möjlighet.



Syns och hörs
nu bär det av mot min första utlandsresa!


Resans gång

Bara därför att jag sitter här och längtar alldeles för mycket och är totalt sysslolös, så var min tanke att samla bilder på alla platser (det vill säga städer/länder) vi kommer besöka inom de två närmsta veckorna. Från mig alla till er alla, min sysselsättning: (nu är jag klar, to 40 min! galet vad tiden gick snabbt, bra bra bra!)



IMORGON!


Propyless

Så heter min drog, min handcreme. Tänkte att det var dags eftersom jag lever mitt liv sida vid sida med denna fantastiska uppfinning!

Idag är den värsta dagen på hela den här veckan. Söndag 20/6. Dagen innan jag åker iväg. Det är så svårt att få dagen att gå när man bara går runt och längtar hela tiden. Det ändå som kretsar i min hjärna är min packning, bilder på turkost vattten och blickar på klockan. Jag tror jag ska gå och lägga mig sent så jag även vaknar sent i morgon. Vi ska inte åka förrän runt 3, så då kan jag lika gärna sova till 13:00? Jo.

Nu sk jag se om jag har packat ner nåt onödigt som ska få stanna hemma så det finns plats över till inköp som lär göras där borta.



Ha det gott!
Adjö


Dan före dan före resedan!


Vilken härlig dag det var igår! Inget regn i Bjuröklubb inte, skönt. Regnade det här eller?

Dagen började med en biltur ut till Bjuröklubb där vi gick omkring på hällorna kring kusten. Jag och Jonte sysselsatte oss med att ta kort och ta kort. Vi åt baguetter till lunch med kyckling mm. som tillbehör, mycket smaskigt! Runt klockan tre så skjutsade pappa mig till Jespers stuga där alla ink. John väntade. Vi åt massa fika, god middag  och efterätt. Det spelades kubb där jag och Rosalie ( Jespers flickvän) var på samma lag och vi mötte de kaxiga killaget (John, Jesper och Johan). Vi vann första matchen men sen kom dom i kapp...

Något speciellt hände den där midsommarkvällen. Vi tog oss alla ett dopp i det 14 grader varma (kalla?) havet. Det ska bli en intressant gemförelse med havet vid Algarvekusten! På tal om Portugal så är det ju faktiskt bara två dagar tills jag åker. På måndag tar vi bilen till Umeå och senare flyget till Stockholm där vi övernattar till tisdag för att ta flyget till Frankfurt dagen därpå. Om jag längtar? JA!

Här kommer lite intressanta bilder från gårdagen:












De två förväntansfulla resenärerna
John körde på kammat hår


ADIOS

Midsommarafton



Snart brummar vi iväg till Bjuröklubb. Ha det så bra!

Packat och klart

Jag är ikapp John med packandet! Eftersom att jag är en erfaren packare numera, så gick det verkligen snabbt. Vad ska jag göra nu då när allt är packat? Ja, säg det men nu behöver jag då inte stressa. Fattas bara hårtork, lite fler kläder och handcreme mm. Det här kommer bli så bra! Jag hoppas det går att använda iPoden via något trådlöst nätverk i Portugal så jag kan berätta vad vi har för oss där nere. Annars så kommer jag skriva en resedagbok (eftersom det är min första utlandsresa) där allt kommer finnas med, då är det bara att jag återberättar när jag kommer hem. Äh de löser sig, såklart.

Imorgon - midsommar, då blir det Bjuröklubb för hela slanten! Jag som älskar stället mår ju inte dåligt över det, men jag hoppas att vädret håller i sig, annars blir det inte lika najs.  Jag, pappa, Britt och Jonte ska först vara på Sillhällarna tills johns familj anländer till Jespers(Johns dude) stuga. Jag skulle visst ta med badkläder, kallt, jag bör kanske ta det lite försiktigt. Har haft ont i halsen den senaste tiden, man vill ju inte vara sjuk under resan heller!



Jag tror jag kommer trivas kanska så bra

Trevlig Midsommar!

Det gick vägen på vägen

Idag alla flickor och pojkar, så har jag övningskört för första gången i mitt liv. Runt 50 km/h som bäst på en liten smal väg som för övrigt var den gamla E4an bort mot kåge/bysketrakterna. Pappa tyckte att det gick riktigt bra och att vi hann mycket för att vara första gången och det kändes ganska bra också. Efter en sån här gång så märker man att det verkligen behövs mängdträning för att lära sig allt som det ska vara. Koppling hit och dit, det är sånt som ska sitta i ryggmärgen. Bara nöta nöta! Kul var det i alla fall.

Just nu har jag inget för mig, förutom att jag har börjat packa litegrann. Efter att jag (äntligen) pratat med John i telefon och han berättade att han packat klart (vad kan han ha ätit, inte likt johnneponne nej)! Så nu känner jag att det inte gör nåt om jag packar det jag orkar och hinner ikväll, kanske är det lika bra eftersom att då hinner jag göra många "åh just ja!" innan det är dax att ge sig av.

Jag tror förresten att det inte bara är jag som uppskattat dagens väder? Såklart har jag tagit vara på värmen så gott jag kunnat och varit ute i morse. Lite bilder:



Nu ska jag äta klart min Piggilin,
fortsätta packa
och fixa lite Calvin Harris till iPoden.



Vi räknar ner: 3 dagar till avfärdsdagen!

heeum..Hej, igen

Många inlägg på sista tiden, haft lite för mig under de regniga dagarna. Jag hoppas ni förstår. Det är regnets fel att jag haft ett himla bra bloggliv på sista tiden. Kanske gör det någon glad, att jag uppdaterar mycket menar jag. Håller tummarna på det!

Imorgon (förhoppningsvis) ska jag och pappsen övningsköra för första gången i världshistorien. Astrid bakom ratten i en bil. Kan ni tänka er? Nä, inte jag heller. Känns på något vis lite riskabelt såhär just innan resan till Porto (Portugal har redan fått ett nickname), jag menar TÄNK OM jag skulle krascha rakt in i en stor älg/lyktstolpe/hund/människa/dike/bil/lastbil/buss, ja ni förstår, det skulle få mindre roliga konsekvenser vill jag lova. Så får man egentligen inte tänka för det är väl oftast då det händer nåt. Bara jag tar mig i skinnet och rensar mina örongångar så jag hör alla varningsord från pappa så skall det väl ändå  gå vägen på vägen?

Förresten så förlorade vi med 1-2 mot KAIF ikväll. Suck. Det känns ändå som en liten liten vinst i alla fall. Matchen för min del där bak i målet gick för första gången på länge rätt bra ändå, så därför känner jag ingen frustration över ett mål hit eller dit. Perfa.

Nu ska jag se om jag får låna TVn och se ytterligare ett avsnitt av Morden i Midsomer, Ha de!


En för mig, väldigt somrig låt

Här har ni något att lyssna på. Min sommarlåt som har spelats varje sommar sen 2006. Kanon!

Johnossi - Summerbreeze


Onsdag - fyra dagar kvar!

Jag hade bestämt mig för att stiga upp tidigt idag, och tidigt steg jag upp. Tidigt och tidigt men halv 10 i alla fall, så här års brukar man ändå försöka ligga kvar i sängen till 11. Skönt och bra när man vill att dagarna ska gå fortare! Men som sagt, en tidig morgon alltså. Jag duschade, åt frukost och tog mig sedan in till stan. Nu har jag ordnat med allt inför resan, så nu är det bara att ligga och peta navel tills bilen drar till Umeå! Perfekt.

Ikväll ska vi spela match mot KAIF på Rickvalla,så för alla sysslolösa där ute, kom och titta?! och bara för att jag inte har några som helst kort på datorn, så tänkte jag vara abitiös och ta kort på mina inköp, precis som de ligger just nu på sängen.





-Jeansshorts(äntligen hittat ett par!)-Trosor-Leggings(hela)-Liten börs-Hårsnoddar(endast 4,50!)-Sovlinne-

Bye!

Som en avslutning på dagen

Pappa har äntligen fixat datorn här inne på mitt rum så nu har jag fritt fram att använda den när som helst jag vill. Kanske inte så bra egentligen för nu kommer jag bara spendera en massa onödig tid här. Det räckte ju gott och väl att bara ha en dator till alla när den här var ur funktion. Aja, man skall icket klaga. Eller jo! Jag hittar inte mina bilder som las in på en bärbar hårddisk innan datorn installerades om. Bilderna är borta, puts veck! Nu är jag därför bildlös och får väl se till att ta med mig kameran dit jag far för att fylla ut den tomma bildmappen på min användare. Lätt fixat, åker ju bort snart och då jävlarns blir det att ta många bilder! Jag kanske bör ta med mig en USBsladd om det finns möjlighet att lägga in bilder på någon av datorerna på hotellen vi kommer att besöka. Får väl se.

Några bilder som jag hittade på hårddisken:


Jag undrar vart den där Fjällrävenryggsäcken har tagit vägen...


En pappa i unga dar


Tsss...min första skoldag. Mycket stilig med röda hängselbrallor!




Tutti Frutti, betyder för övrigt "alla frukter". Någon som lärde sig något nytt?


Farliga sysslor


Vår första dator...håååh

Då säger vi så, hejdå!

Morden i midsomer

Efter att ha sett två avsnitt av morden i midsomer, funderat lite och tänkt lite till så har jag nu kommit på det jag verkligen vill hålla på med när jag vuxnar till lite mer. Det känns verkligen helt rätt. Jag skulle vilja jobba som någon slags hemhjälp/nanny på någon landsbygd i England, långt bort från stan. På gården ska det finnas massa djur och växthus mm. Jag skulle bara ta tagen som den kom och göra det som behövdes göra. Sen kunde jag ha vänner som bor mer i stan som man åker och bor hos ibland. Efter att man jobbat så ett par år så skulle jag vilja jobba på något annat ställe. Jag har i alla fall kommit på att jag vill vara på ett ställe där man behövs, nära till naturen, där det är lugnt och socialt. Det är  ju alltid nåt jag kan sträva efter och sen får man se vart livet bär iväg. Det skulle vara drömmen. Äntligen har jag fått ett mål i livet!


OM jag skulle trivas

Förutom att jag gått runt och varit glad hela dagen för att jag börjat tänka stort inför framtiden, så har jag sovit och tränat på Myckles IP. Den här dagen har gått väldigt fort och jag närmar mig Portugal med stora steg.

Vi räknar ner: 5 dagar till avfärd!


Later

Bra på TV ikväll:


21:00 - CSI, Kanal 5


21:55 - Ett Herrans Liv (Premiär!), kanal 5

Mina favoritprogram! Två flugor i en smäll så att säga, inte så illa.
Se och njut mina vänner.
Later.

Student

Lite bilder som har legat på datorn utan min vetskap.
Här kommer de bortglömda bilderna!
Bättre sent än aldrig?


Lite annars va?

Alltid kul att variera sig.
Bra? Dåligt?

Jag satsade på svart/vitt den här gången, då syns bilderna kanske bättre? Kommer bli bra med massa turkost vatten på bilderna till de här utseendet tror jag!

Snart ska jag tjäna pengar. Ska döma Myckles 01or. Det är ett rent nöje för de är så gulliga!



LATER
nu ska jag ta en glass

myche bra


Ibland regnar det ju faktiskt också

Det bara öste ner igår! Jag försökte fånga regnet på bild men jag tycker inte att det syntes nåt alls på bilderna, så he blev inge bra de ne. Isätllet fick jag några bilder på min garderob och spegel där jag satt upp nå billiga "klämmspottar". He blev bra, men inget som kanske behöver visas upp här. Städade bort alla höst/vinterkläder från garderoben igår också. Nu är den därför väldigt tom och ljus! Mycket bra.


1.regn, 2.städat, 3.massa utrensade kläder

Dax för lunch.


en kissekatt


ADIOS

Vi räknar ner: 6 dagar till avfärd!

Ett inlägg som alla andra

Jag och John har idag trotsat det ej så soliga vädret genom att göra ingenting. Han har städat - jag har tittat på, Han har spelat xbox - jag har lekt med NeoCube. Livet lekte och nu sitter jag här. Tänkte börja packa min väska som senare ska följa mig hem till pappa, men först ska vi äta vofflor. Det är allt bra gott!

Ska se om datorn hos pappa vill sammarbeta och om den vill det, så ska jag sätta mig där och installera Sims 2 som jag inte har rört på ett par år. Sims 3 ligger  ju ute på marknaden nu så det är klart att man får lite simslängtan! För övrigt skulle jag gärna vilja ha spelet..väldigt gärna! Annars så kan jag alltid spela det hos någon annan person jag känner, kanske att jag tänker på Lisa Petersen, bara kanske.




LATER ALIGATOR!

Vi räknar ner från idag: 7 dagar till avfärd!

Live från Bladgatan 52

För att beskriva stämningen här i det mörkbelagda vardagsrummet så säger jag såhär: lite trötta, inne i 90-tals musiken på MTV, alla lite i sin egna värld, soft. Ganska skönt med andra ord!

Ha en bra kväll!


yeah..

Supersnart

När jag säger snart så menar jag verkligen snart, snart är det dags att lämna Sverige! Bara för att jag längtade så mycket så köpte jag mig en bikini när jag for förbi stan. Nu har jag två styckna att variera mig med. Det blir nog bra de.

Igår kväll var det lugna puckar framför TVn hos Emma. Skönt, för man var ju ändå lite trött. Blir jobbigt när man vissa dagar måste stiga upp jättetidigt och ibland när man vill, man får en dålig dagsrytm och den känner jag av. Jag går runt och är lita halvdosig fast man är pigg i huvet. Skummkummi.

Ikväll ska jag ta de lugnt igen, fast hos John den här gången. Mysproppen John ja, inte dålig grabb nej.

Nu ska jag...hm, tja kolla vädret?


höst

hejs!


När gammalt blir nytt



Jag cyklade till Cupan idag i jakt efter en blommig kjol som skulle bli en klänning. Jag kom där ifrån med en jättelång blommig kjol, en knälång jeanskjol och ett för stort skärp, allt för 85 kr. Jag gjorde  fler hål i skärpet när jag kom hem så det skulle kunna sitta i midjan, he gick finfint. Jag klippte av jeanskjolen till en lämpligare längd (den var precis min storlek i midjan! sicken tur jag hade), sedan använde jag mig av något slags sandpapper och en fotfil(!) för att få till den klippta kanten och för att få kjolen att se mer antik ut. Finemang! Till sist klippte jag bara av den blommiga kjolen, resten gjorde skärpet! Ska folla upp kanten på "klänningen" nu så att det inte kommer någon busig katt och remsar upp kanten mer än vad den redan har gjort av sig själv. Ska nog använda den på Annys student imorgon, hoppas bara att regnet inte tar för stor plats på himlen!

Bilder från skolavslutningen, balen och kvällen kommer så fort mitt internet börjar samarbeta. Kanske imorgon, kanske dagen där på. Den som lever får se!

Adios!

pssst! 11 dar kvar till Portugal

Såhär dagen efter

Sitter här i jontes rum, nyduschad och ren dagen efter skolavslutningen. Dagen var väldigt väldigt lång och riktigt kul! Synd bara att det blev outhärdligt kallt på kvällen..

Har en massa bilder från balen, nordanå och lite sånt. Kommer senare idag eller nåt!

Bye bye



Sommarlov!

Beställd!



Eftersom att jag, Lisa och Emma kom på sjunde plats i filmtävlingen på Coolstuff.se, så har vi tillsammans 1000 kr att handla för. Jag använde mina 333 kr till denna magnetiska kub. Värt? jag vet inte men jag hittade inget bättre (som rörde sig runt 333 kr). Jag tror jag kommer ha mycket nöje med den lilla magnetiska grejen!

Nu ska jag till Lisafisa och ha det trevligt. Imorgon väntar match i kg med F19 - laget, hade match idag också där vi spelade oavgjort mot nysätra med 2 lika. Synd var det eftersom att vi i stort sätt var på deras sida av planen hela matchen..

Syns, baj!

bara 15x24h kvar, det börjar dra ihop sig för avfärd!

Imorgon om exakt två veckor bär det av! Först till Umeå>Sthlm och senare dagen där på till Frankfurt>Lissabon. Känns ju väldigt overkligt i mina ögon, men så fort jag kommer börja packa så vaknar nog allt till liv ändå.

Här sitter då jag i väntan på att klockan ska börja närma sig 10, då åker vi med bilen till norrvalla för att spela match. Min plats blir målvakt idag och vi ska möta Nysätra. Väääldigt längesen vi mötte dom, så det blir nog en rolig match!



Later

Sommarkänsla

Jag har suttit och tittat på den äldsta versionen av "Alla vi barn i bullerbyn". Det ser så mycket härligare ut för dom än vad de gör för oss. Det fick mig att tänka lite. När jag var liten så for vi ofta ut i skogen, plockade bär eller bara var ute och samlade kottar. Hur många barn gör det idag? Nä usch, jag mår illa bara jag tänker på att alla barnprogram numera är animerade och inte lika spännande som när vi var små. Allt förändras fort och blir bara sämre och sämre. Snart tar jag nog mitt pick och pack och bosätter mig ute bort i nånstans för att leva ett liv som de gjorde förr. Helt klart bättre för oss alla. Okej där fick jag säga mitt.

Vart ute och tagit några kort i kwells.
Massa bilder på växter i dess olika slag (inte så kul att titta på, men det är kul att ta korten!):











Som avslutning så kommer en bild från filmen så ni förstår vad jag menar:

(Den nyaste versionen, fanns ingen bild från den äldsta..)

Här har ni i alla fall eftertexten till den gamla versionen

Goder natt!
Match imorgon på norrvalla 11:00!

Spotify borde ska finnas på iPods

Finns en massa musik jag vill ha. Jag har ju faktiskt börjat använda aTunesstor för att köpa låtar, men det blir ju så dyrt i längden...aTube är ju bra, men då får man räkna med dåligt ljud och sånt vill man ju inte ha att göra med. Nä, spotify utan tvång till nätverk vore helt fantastiskt bra!

Idag var jag på ett återbesök på KI för att rätta till min lugg, jag klippte (HON klippte, Jenny klippte) den aningen kortare, eller ganska mycket kortare faktiskt. I samma veva som jag var på stan så passade jag på att köpa en liten anteckningsbok på Åhlens för 29 kr. Den ska användas som resedagbok, bl.a i Portugal (16 dagar kvar!). Nu efter middan har jag pimpat till den lite, urklippta bilder från tidningar + utskrifter från datorn. Nu har den fått mer sommarkänsla!







Sen så har jag lånat böcker på skolans bibliotek som man får läsa under sommaren. Perfekt som läsning under en viss resa tänkte jag! Nattfåk av Johan Tehorin och En plats de kallar lyckan av Mårten Sandén. Det blev alltså en kriminalroman och en ungdomsroman. Hoppas på att nån är bra iaf.



Ikväll ksa jag vara hemma och förhoppningsvis äta massa jordgubbar. Jag håller mina tummar på att ICA säljer de röda gummornas makar ikväll. Annars får det bli vindruvor/naturgodis eller något liknande. Mitt godis/chipslöfte tar slut den dagen jag åker iväg utomlands! Ska dra igenom ett par filmer från förr ikväll, i alla fall ta några snabbtittar på varje. Nostalgi så det knakar om det!



Ha de!
adios

Nu är det slut för idag *klapp klapp*, Tack å adjö för idag *klapp klapp* [...]

Jag avslutar kvällen med att ge er en gruppbild på klassen, uppklädda i våra nattutstyrslar. Vi hade på oss detta under en av körlåtarna på vårkonserten. Var tydligen ett hit bland publiken iaf, kul! Jag gillar verkligen våran klass! :D


Vem som har tagit bilden vet jag inte :/ men jag gissar på Hannaroo!(?)

sov gott!

Nu är det klippt!

Well well..här sitter jag då med min nya frilla. Kan inte säga annat än "det blev inte speciellt bra" just nu, men det brukar alltid kännas bättre när man har fått duscha och styla det själv. Beskrivning: Lugg, uppklippt, lite kortare, jättejättelockigt(vilket är positivt). Jag kan inte påstå att jag diggar hårfärgen jag lever med just nu, men jag hoppas att solen kommer vara min hjälpande hand i Portugal och bleker bort skiten! Annars får jag ta och investera i någon ljusbrun färg senare i livet. Fast så viktigt är det nog inte ändå kanske...eller jo.

Från hår till något helt annat: Jag har ont i huvet och är trött. Förutom det så tänkte jag bara meddela att vi fick veta 3 betyg idag och alla dessa gick verkligen vägen!
Dans/rytmik: MVG
Svenska A: MVG (hadde fått mvg i alla delmoment! väldigt oväntat och kul)
Matte A: MVG

Tjoho!!

nyklippt

Nu lägger jag mig och sover en halvtimme eller så.
Bäst att jag stoppar i mig en ipren när jag ändå är på g.
Sen väntar träning borta på myckle.

Något annat som snart är här: Sommarlov och utlandsresa!
baj

youtube

Som alla vet så kan man hitta det mesta på tuben.
Här kommer killarna från klassen när de framförde Spirit of the Radio igår på vårkonserten, vilket var riktigt bra (hör själva) och nåt som madianerna satt ihop i Johns klass, en film om när vi spelade i dunderkuppen. Jag vart ju köpt av MP1 för att stå imål för dom, och vissat gick det ganska bra? ;)





Kom på vårkonserten ikväll?
Gratis
Gratis är mycket gott.

Brännboll - anderstorp - midsommar, låter intressant?

Jag måste äta något  nu annars lär jag ligga här död resten av kvällen. Sen ska jag försöka läsa en bit på min bok, hinna duscha osv.
Spännande afton, javisst!

bye bye bye

Dax för fika!

Vilken högljud dag!!!!! de där skrev jag ver´kligen högljudt (högljudt, säger man så? det skrivs inte så ofta här på blogg1)

Den enda vi har åstadkommit idag var ett prov i Historia (som gick hyffsat bra och jag skrev väldigt snabbt, flitigt Astrid), repetitioner av vårkonserten vi höll ikväll, köttbullar till middag och själva vårkonserten såhär på kvällen. De som medverkade från vår klass gjorde verkligen bra ifrån sig! Tycker att de var några av alla som gjorde det bästa under hela kvällen. NI SKULLE HA VART DÄR! Så fort jag får tag på något bra klipp så slänger jag in der här, för jag säger bara en sak: The spirit of the Radio ROCKADE FETT MYCKET FETT!

Oj vilken stolt tjej jag var just då. Nära att vindrutetorkarna fick jobba några extra varv.

Imorgon kommer detta att gå i repris, fast med en helt ny uppsättning av låtar såklart! Kom dit och kolla, biljetter finns ju GRATIS (gratis är gott, kom ihåg det!) på Bokia att hämta fram till dom stänger. Kom dit, det är inte illa vill jag lova.

Nog om detta.
Jag klipper mig på torsdag, hur kommer bli en överaskning, både för mig och för er. Jag vet rent ut sagt inte hur jag ska göra. Spara ut eller klippa av? Inte klippa av så jag blir killkorthårig men lite kortare. Det är ett svårt val som jag läger i min (förhoppningsvis) utbildade frissörs händer. Jag får ta den disskusionen med henne helt enkelt och sluta bekymra mig, det är ju ända bara hår vi pratar om! (bara och bara...)

Nu ska jag se om inte familjen Hedman har något smaskigt och mättande i skafferiet.
Det skulle sitte fint. Sen ska jag lägga mig och läsa. Kanske vore det smart att öva lite engleska..tja vi får se.

Jag önskar jag hade någon bild från ikväll, men det har jag inte. Det får bli nåt jag hittar på den nyligt ominstallerade datorn..vilken innebär att det troligtvis inte finns några. Kanske


Där har ni den. Från mig alla till er alla

Adios!

Ledighet

Här sitter jag och äter en klass. Glassen ska fungera som startskottet till min pluggdag. Historia är ämnet och kalla kriget är inriktningen. Jag har hittat pappas gamla backpack som kommer användas av mig när den behövs!
Nu sllutar jag texta och lägger in några nyytagna bilder istället:






laaater!

RSS 2.0